La BioRegió, a la principal cita mundial del sector

Un any més, Biocat va coordinar la participació de les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya a la BIO International Convention, la principal cita mundial del sector, que va tenir lloc del 19 al 22 de juny de 2017 a San Diego (California). En el marc del pavelló estatal coordinat per ICEX, la BioRegió de Catalunya va comptar amb un estand de més de 30 metres quadrats, dins del qual cinc empreses catalanes (BCN PeptidesOryzon GenomicsSalvat BiotechTrifermed i ZeClinics) tenien espai propi.

Un total de 46 delegats de 30 empreses i entitats catalanes van participar a la fira. En concret, la delegació catalana a San Diego estava formada per 8 empreses biotecnològiques dedicades a teràpies i diagnòstic, 7 dedicades a serveis de recerca i desenvolupament, 6 farmacèutiques, 1 companyia de serveis professionals i consultoria i 1  dedicada al capital risc i set entitats.

Visibilitat al programa de la fira

Per tal de maximitzar la visibilitat de la BioRegió de Catalunya a BIO International Convention, la fira de partnering de referència mundial en el sector biofarma, Biocat va organitzar diverses activitats durant l’esdeveniment.

Així, Biocat va presentar els principals actius de la BioRegió de Catalunya a l’International Cancer Cluster Showcase (ICCS), esdeveniment satèl·lit en el marc de  BIO amb ACCIÓ i Biocat com a partners on diverses bioregions internacionals van exposar les seves novetats en oncologia i projectes empresarials avantguardistes. A més de la presentación per part de Biocat, les empreses catalanes Ability Pharmaceuticals ZeClinics van exposar els seus projectes. D’altra banda, Biocat va participar a les sessions Global Innovation Hubs per subratllar les oportunitats que ofereix la BioRegió a empreses de tot el món i per atraure inversió estrangera.

D’altra banda, Oryzon Genomics va oferir una presentació empresarial pròpia durant el programa de la fira, on va presentar les seves novetats  per a l'inhibidor selectiu de la LSD1, ORY-1001, dirigit a pacients amb leucèmia aguda.

Les empreses i entitats catalanes segons àrea d’activitat i les entitats que van assistir a la fira, ja fos per compte propi o sota la coordinació de Biocat, van ser les següents:

Biotecnològiques -  Teràpies i Diagnòstic: Ability PharmaArchivel FarmaGrifols InternationalGP PharmIproteosOryzon GenomicsSpherium Biomed i Thrombotargets.

Biotecnològiques - Serveis d'R+D: BCN PeptidesBiokitIntelligent PharmaNostrum DiscoveryPharmaceleraReadyCell i Thrombotargets.

Farmacèutiques: AlmirallBioibéricaEsteveFerrer InternacionalSalvat Biotech i Uriach.

Serveis Professionals i de Consultoria: TrifermedCBDO

Entitats: Biocat, Catalonia Trade & Investment – ACCIÓ, Centre de Regulació Genòmica, Germans Trias i Pujol Research Institute,  Parc Científic de Barcelona,  Institut de Recerca Biomèdica i Institut de Recerca Vall d’Hebron

Capital risc: Alta Life Sciences

 

 

Imatge de l'estand de la BioRegió al pavelló espanyol a BIO San Diego 2017

Imatge de l'International Cancer Cluster Showcase a BIO San Diego 2017

A sota, imatge general de BIO San Diego 2017. La fira atrau cada any prop de 18.500 líders de la industria de 76 països diferents.